Den 11. Leman China Swine Conference & World Swine Industry Expo

Svinekonference
Den 23. marts 2023 blev den 11. Li Mann China Pig Conference på storslået vis åbnet i Changsha International Conference Center.Konferencen blev arrangeret i fællesskab af University of Minnesota, China Agricultural University og Shishin International Exhibition Group Co. Denne konference har til formål at fremme bæredygtig udvikling og teknologisk innovation i svineindustrien, mange kvæg fra industrien deltog i konferencen, udstillerne nåede 1082, professionelle besøgende kom for at besøge mere end 120.000 mennesker, deltog Bigfish også i denne begivenhed.

Bigfishs nye produkter er fuldt ud afsløret

Bigfish nyt produkt
Under konferencen blev en række nye produkter præsenteret, herunder det lette genamplifikationsinstrument FC-96B, det automatiske nukleinsyreekstraktions- og oprensningsinstrument BFEX-32E og den højtydende kvantitative real-time fluorescensPCR analysatorBFQP-96, som tiltrak mange deltagere til at besøge og konsultere.Samtidig introducerede tekniske eksperter fra Bigfish også deres tekniske innovationer og ansøgningssager i svineindustrien, hvilket tiltrak bred opmærksomhed og ros fra de fremmødte.

Kommunikation på stedet med kunder
Udstillingssted
Bigfish har været engageret i videnskabelig og teknologisk innovation og brandopbygning og har vundet tillid og støtte fra vores kunder ved løbende at forbedre produktkvalitet og serviceniveau.Ved at udstille på Changsha Leman Pig Conference demonstrerede Bigfish Bio-tech Co., Ltd. fuldt ud sin styrke og innovationsevne inden for bioteknologi, hvilket giver en god platform for kommunikation og samarbejde inden for og uden for industrien og bidrager til den tekniske styrke af Kinas svineavlsindustri.
Ud over dyreholdsindustrien er Bigfish også forpligtet til at levere højkvalitets og højtydende life science-forskningsløsninger.Vi inviterer oprigtigt kunder, repræsentanter for forsknings- og uddannelsesinstitutioner og relaterede industrier fra hele Kina til at besøge vores stand, lære om vores nyeste produkter og teknologier, kommunikere med vores tekniske eksperter og ser frem til dit besøg!
virksomhedens adresse


Indlægstid: 03-03-2023