Den 7. Guangzhou International Biotechnology Conference

Den 8. marts 2023 blev den 7. Guangzhou International Biotechnology Conference & Exhibition (BTE 2023) storslået åbnet i Hal 9.1, Zone B, Guangzhou – Canton Fair Complex.BTE er en årlig bioteknologikonference for Sydkina og Guangdong, Hong Kong og Macau Greater Bay Area, dedikeret til at opbygge et symbiotisk og win-win bioteknologisk industriøkosystem, fremme upstream og downstream industrikædeintegration og udvikling, hvilket giver et økologisk lukket kredsløb for brandpromovering og handelsmatchning.Bigfish deltog i udstillingen.

Indgang til bioteknologiudstilling

Spotlight på den nye BigfishProdukter

I denne udstilling, Bigfish's egenudviklede genforstærkereFC-96GEogFC-96B, ultra-mikrospektrofotometer BFMUV-2000, fluorescens kvantitativt PCR-instrumentBFQP-96og nukleinsyreekstraktions- og oprensningsinstrumentet BFEX-32E deltog i udstillingen.Blandt dem blev BFEX-32E-nukleinsyreekstraktions- og oprensningsinstrumentet præsenteret for første gang på udstillingen, og genamplifikationsinstrumentet FC-96B blev også præsenteret for første gang på en indenlandsk udstilling.Sammenlignet med det gamleBFEX-32, BFEX-32E er blevet strømlinet uden at kompromittere instrumentets ydeevne.Vægten og størrelsen af ​​instrumentet er blevet reduceret betydeligt, hvilket yderligere forbedrer bærbarheden.

pcr instrument udstillinger

Fra venstre mod højre: BFMUV-2000, BFEX-32E, FC-96GE, FC-96B, BFQP-96.

Udstillingssted

Desuden fik genforstærkeren FC-96B særlig opmærksomhed på udstillingen.Dets enkle og lette design tiltrak mange besøgende til at kigge forbi og spørge til råds, og efter vores tekniske personale introducerede det på stedet, gav mange af dem udtryk for, at de havde til hensigt at samarbejde.

Udstillingssted

Den 10. marts sluttede udstillingen med succes.Udstillingen bød velkommen til hundredvis af besøgende på vores stand, hvilket yderligere udvidede vores brandbevidsthed, og kvaliteten af ​​vores produkter og udstyr blev også anerkendt af mange kunder og distributører.Lad os mødes til den 11. Li Mann China Pig Conference i Changsha den 23. marts og byde dine kollegaer i husdyrbrugsindustrien velkommen!

virksomhedens adresse

 


Post tid: Mar-18-2023